Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan het laatste voetbalnieuws en de vetste voetbalmomenten van VTBL.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Nieuws

Ziyech vindt jonge fan na oproep: 'Er is contact met zijn moeder'

13 december 2019 21:31
Beeld © Pro Shots / Sjoerd Tullenaar

Hakim Ziyech heeft Yassine, de jongen die tijdens het Champions League-duel tegen Lille OSC het veld op kwam, weten op te sporen. Via social media deed de Ajacied een oproep om in contact te komen met de familie van de jongen nadat iemand anders met zijn shirt aan de haal was gegaan.

Na afloop van het duel dacht Ziyech zijn shirt mee te geven aan de vader van Yassine, maar iemand anders deed zich voor als de vader en wist het shirt te bemachtigen. Een aantal dagen later werd het shirt te koop aangeboden op eBay. Bij Inside Ajax laat Ziyech weten dat zijn zaakwaarnemer en een vriend inmiddels contact hebben gehad met de moeder van de jongen en dat het goed komt.

Verkeerd beeld

De actie van Ziyech leverde hem veel positieve reacties op. De Marokkaan merkt dat veel mensen een verkeerd beeld van hem hebben. "Ik ben in het verleden neergezet als een lastige jongen, een arrogante jongen, noem maar op. Maar je moet nooit oordelen als je iemand niet kent. Met de jaren ben ik rustiger geworden, je denkt langer na bij dingen. Misschien verwachten mensen mij zo niet, in mijn jongere jaren zou ik er anders mee omgaan, maar je wordt wat ouder, het kan ook op een rustige manier."

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ziyech zoekt jonge fan nadat oplichter er met shirt vandoor ging

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore