Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan het laatste voetbalnieuws en de vetste voetbalmomenten van VTBL.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Voetbal

Coach Celades ziet kansen voor Valencia

09 december 2019 21:52

Trainer Albert Celades van Valencia verwacht dat zijn ploeg dinsdagavond Ajax moet verslaan om de achtste finales van de Champions League te bereiken. "Chelsea wint wel van Lille, want Lille speelt helemaal nergens meer voor", zei hij tijdens een persconferentie in de Johan Cruijff ArenA.

Ajax heeft na vijf groepswedstrijden 10 punten. Valencia en Chelsea volgen met 8 punten en Lille is met slechts 1 punt al uitgeschakeld. Trainer Celades moet improviseren omdat Jasper Cillessen, verdediger Ezequiel Garay, middenvelder Geoffrey Kondogbia en aanvaller Denis Tsjerisjev niet beschikbaar zijn. "Maar ik heb begrepen dat Ajax ook aanvallers mist", doelde Celades op de geblesseerde Quincy Promes, David Neres en Zakaria Labyad.

Valencia verloor voor eigen publiek met 3-0 van Ajax. "Zij hebben onze fouten uitstekend afgestraft", zei Celades. "Ajax heeft een sterke ploeg met talentvolle spelers die elkaar goed weten te vinden. Maar er liggen zeker kansen voor ons. Die moeten we deze keer wel benutten."

Valencia won de laatste twee wedstrijden in La Liga en heeft na een slechte competitiestart nog maar 1 punt minder dan nummer vier Real Sociedad.

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore