Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan het laatste voetbalnieuws en de vetste voetbalmomenten van VTBL.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Voetbal

'Erken dat seizoen PSV verloren is'

02 december 2019 15:27

De supporters van PSV willen van de leiding en de technische staf weten hoe ze denken de club uit de huidige crisis te krijgen. "Waar moeten we vertrouwen aan ontlenen dat het tij gekeerd kan worden? Wij als supporters hebben het recht om die vraag te stellen. Het is de plicht van de trainer en de directie om met het antwoord te komen", zegt Harrie Timmermans van de Supportersvereniging PSV.

De Eindhovenaren verspeelden zondag bij FC Emmen opnieuw twee punten. Van de laatste negen duels (competitie en Europees) won PSV er slechts eentje. "Van huis uit ben ik optimistisch. Maar we zijn er dit seizoen in bedreven aan het raken om teleurstellingen te incasseren", aldus Timmermans. "Ik heb sinds 1982 een seizoenkaart en heb met PSV mooie dingen meegemaakt. We zijn 24 keer kampioen geworden. Of dit de slechtste reeks is die ik heb meegemaakt? Met Phillip Cocu stond PSV op een geven moment even dertiende, geloof ik. Maar dit is wel een forse dip."

Wat Timmermans betreft, moeten de leiding en technische staf om te beginnen het verwachtingspatroon snel bijstellen. "Erken dat het seizoen verloren is."

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore