Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan het laatste voetbalnieuws en de vetste voetbalmomenten van VTBL.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
WOW

Groep vrienden gokt en wint megabedrag met quotering van meer dan 18.000

02 december 2019 10:46 Aangepast: 02 december 2019 10:53
Beeld © Pro Shots / Action Images

Vele voetballiefhebbers wedden graag op enkele wedstrijden in het weekend. Meestal wordt er klein ingezet en als je mazzel hebt pak je een kleine winst. Een groep van vier Engelse vrienden had afgelopen weekend wel heel veel geluk, toen zij met een inzet van een tientje maar liefst 188.000 euro wisten te winnen.

De vrienden gokten op 'goals galore no draw', wat inhoudt dat beide teams in een wedstrijd tot scoren moeten komen en de eindstand niet gelijk mag zijn. Deze voorwaarde pasten zij op tien wedstrijden toe, variërend van de FA Cup tot La Liga.

 

Liverpool

Bij een paar van die wedstrijden zaten de vier vrienden ongetwijfeld met samengeknepen billetjes te kijken. Liverpool leek bijvoorbeeld op een comfortabele overwinning zonder tegendoelpunten, tegen Brighton, af te stevenen. The Reds stonden met 2-0 voor, toen keeper Allison rood kreeg.

Zijn vervanger Adrián nam vervolgens de tijd bij het neerzetten van zijn muurtje voor de resulterende vrije trap. Scheidsrechter van dienst Martin Atkinson vond dit blijkbaar te lang duren en blies op zijn fluitje. Lewis Dunk schoot de vrije trap langs een verbouwereerde Adrián en zette de 2-1 op het bord. Gelukkig bleef het hierbij, waardoor de vrienden deze geweldige gok uitbetaald zagen krijgen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Van Dijk twee keer trefzeker bij nipte zege Liverpool

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore