Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan het laatste voetbalnieuws en de vetste voetbalmomenten van VTBL.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Opvallend

Man die functie aangeboden kreeg door prestaties op Football Manager stuwt club naar nieuwe hoogte

20 november 2019 11:55 Aangepast: 20 november 2019 18:17

De oplettende lezers kunnen zich wellicht nog een verhaal voor de geest halen, dat ging over een Servische man die een functie aangeboden kreeg bij een club dankzij zijn prestaties op Football Manager. Deze Andrej Pavlović is nu ongeveer een maand in dienst, en sinds zijn aanstelling is FK Bežanija ongeslagen.

Dit vertelt Pavlović op Reddit. Toen de 22-jarige Serviër bij de club - uitkomend op het zesde niveau - begon, stond deze nog op een dertiende plaats. Dankzij vijf overwinningen en een gelijkspel is Bežanija inmiddels opgeklommen naar een zesde plaats.

Legend

Pavlović is dan ook een ware legende in zijn eigen Football Manager-universum, zo zei hij eerder. In de virtuele wereld won hij 11 Servische landskampioenschappen, 6x het bekertoernooi en bereikte hij de halve finale van zowel de Champions League als de Europa League met de club waar hij nu een functie in het echte leven vervult.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Man krijgt functie aangeboden bij Servische club wegens prestaties in Football Manager

De Serviër voert verschillende werkzaamheden voor de club uit. Naast het analyseren van wedstrijddata is Pavlović ook verantwoordelijk voor de social media en het werven van sponsoren. Hij heeft bovendien de website van de club gerenoveerd.

 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore