Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan het laatste voetbalnieuws en de vetste voetbalmomenten van VTBL.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Bizar

'Verbazing in Oostenrijk: PSV bestelde pizza's na kansloze nederlaag'

08 november 2019 22:01 Aangepast: 08 november 2019 22:37
Beeld © (Bild: krone.at-Grafik/GEPA, Georg Leblhuber)

PSV verloor afgelopen donderdag in de groepsfase van de Europa League met 4-1 van LASK Linz. De club uit Oostenrijk vond het opmerkelijk dat de Eindhovenaren pizza's lieten bestellen na afloop van de wedstrijd.

Dat meldt het Oostenrijkse Kronen Zeitung. Volgens de krant was de kleedkamer van PSV een bende na afloop. "Het is moeilijk te geloven, maar de Nederlandse nummer twee, die eind vorig seizoen slechts drie punten achterbleef op de halve finalist van de Champions League, Ajax Amsterdam, liet zich na de wedstrijd in Linz van zijn slechte kant zien", stelt de krant. 

"PSV maakte niet alleen een zwijnenstal van de bezoekerskleedkamer, maar toonde ook een vorm van onprofessionaliteit, wat Linz nooit zou laten zien. Nadat de PSV-sterren in het bittere smakende gras van Linz hadden gebeten, aten ze meerdere pizza's in de kleedkamer!"

Van Bommel: 'Nu moet je een kerel zijn'

Mark van Bommel ging vandaag met zijn ploeg met 4-1 onderuit op bezoek bij LASK. De trainer van PSV lijkt echter niet van plan de handdoek in de ring te gooien.

Wat men misschien niet weet in Oostenrijk, is dat pizza een uitstekende herstelmaaltijd is. Dat komt vooral door het aantal eiwitten, groentes en gezonde vetten. Hierdoor kunnen je spieren sneller herstellen. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore