Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan het laatste voetbalnieuws en de vetste voetbalmomenten van VTBL.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Voetbal

Puma brengt speciale schoenen voor de winterperiode uit

08 november 2019 13:55 Aangepast: 08 november 2019 14:58
Beeld © Puma Football

De koude wintermaanden staan weer voor de deur. De ondergrond van het grasveld is zo hard als steen en de kunstgrasvelden zijn zo glad als ijs. Tijdens het voetballen vriezen niet alleen je ballen eraf, maar ook je voeten. Puma zegt nu met een oplossing hiervoor te komen, dankzij de release van deze speciale schoenen.

In de nieuwe Puma 'Winterized Pack' wordt namelijk een speciale technologie toegepast. De schoenen zijn geïsoleerd met 200 gram 'Thinsulate', een materiaal ontworpen door het merk dat de warmte vast zou moeten houden.

 

Hoewel de kou nu verleden tijd is, verwijzen de kleuren van de schoenen wel naar ijzige omstandigheden. Met het groenblauw wordt verwezen naar de kleur die je lippen en lichaam aannemen tijdens het kou lijden. De veters zijn reflecterend, zodat je opvallend over de velden kan flitsen. In de winterse nachten is het namelijk eveneens belangrijk om goed zichtbaar te zijn.

De technologie wordt toegepast op de Puma Future 4.1 en ONE 5.1-modellen, gedragen door spelers als Antoine Griezmann en Sergio Agüero. De prijs van de beide modellen is 250 euro.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore