Voetbal

Honda tekent contract bij Vitesse

06 november 2019 15:07 Aangepast: 06 november 2019 15:30
Beeld © Vitesse

Keisuke Honda heeft vandaag een contract getekend bij Vitesse. De Japanner en de club zijn een verbintenis tot het einde van dit seizoen overeengekomen. Honda was transfervrij en kon dus buiten de transferperiode vastgelegd worden.

Vitesse brengt het nieuws naar buiten via de clubwebsite. De 33-jarige Japanner trainde al sinds vorige week mee bij de ploeg van trainer Leonid Slutsky, die hem graag zag komen. De Russische coach kent Honda uit hun gezamenlijke tijd bij CSKA Moskou.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Honda keert terug op Nederlandse (trainings)velden

Manchester United

Honda solliciteerde eerder opzichtig bij topclubs als Manchester United en AC Milan. De Japanner wil graag naar de Olympische Spelen in 2020, waardoor hij weer aan speeltijd moest komen. Naast voetballer is Honda overigens ook bondscoach van Cambodja.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Honda biedt zich 'gratis' aan bij Man United: 'Geen geld nodig'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Wanhopige Honda solliciteert wederom bij topclub

VVV-Venlo

Dit wordt de tweede periode van Honda in de eredivisie. Hij maakte vroeger twee jaar lang furore bij VVV-Venlo, van 2008 tot 2010. Bij deze club trainde hij afgelopen zomer ook mee om fit te blijven. Honda maakte echter vanaf het begin duidelijk niet op zoek te zijn naar een contract bij de Venlonaren.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Keisuke Honda keert terug op trainingsveld VVV

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore