Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan het laatste voetbalnieuws en de vetste voetbalmomenten van VTBL.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Voetbal

Dybala redt Juventus tegen Russen

22 oktober 2019 23:04

Juventus heeft in groep D van de Champions League de koppositie geconsolideerd. De ploeg van basisspeler Matthijs de Ligt bleef op eigen veld Lokomotiv Moskou met 2-1 de baas. Paulo Dybala was de grote man bij de thuisclub. De Argentijn scoorde in de slotfase twee keer binnen drie minuten. Daardoor kwam de Italiaanse kampioen op zeven punten, evenveel als Atlético Madrid. De Russen bleven op drie punten staan.

Na een half uur kwam Juventus op achterstand. De Ligt ging in de buurt van de middenlijn onder een uittrap van doelman Guilherme door waarna de Russische aanval niet meer te stoppen bleek. Aleksei Mirantsjoek rondde doeltreffend af, 0-1.

Juventus wist zich ook na de rust lange tijd geen raad met de kansen. Dankzij Dybala ontsnapte Juventus aan een verrassende nederlaag. Hij kreeg in de 82e minuut een luid bejubelde publiekswissel.

Eerder op de avond won Atlético Madrid op eigen veld met 1-0 van Leverkusen. Invaller Alvaro Morata maakte in de slotfase het doelpunt. Leverkusen, met trainer Peter Bosz op de bank, staat nog op nul punten.

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore