Voetbal

'Arnesen nieuwe technisch directeur van Feyenoord'

21 oktober 2019 07:20 Aangepast: 21 oktober 2019 12:11
Beeld © Pro Shots

Frank Arnesen wordt, zo goed als zeker, de nieuwe technisch directeur van Feyenoord. Arnesen neemt de taken van interim-directeur Sjaak Troost over.

Dat meldt De Telegraaf vanochtend. Arnesen zit zonder club nadat hij eerder deze maand werd ontslagen bij het Belgische RSC Anderlecht. De 63-jarige Deen beschikt over een groot netwerk. In 27 jaar werkte hij voor clubs als PSV, Tottenham Hotspur, Chelsea, Hamburger SV, Metalist Charkov, PAOK Saloniki en Anderlecht.

Daarnaast zou Feyenoord overwegen om het contract van Mark Koevermans te verlengen. Koevermans was jarenlang commercieel directeur en werd in december benoemd tot algemeen directeur ad interim.

Reactie Arnesen

De Deen wil zelf nog geen informatie geven, zo vertelt hij aan Rijnmond. ''Voordat het hele Anderlecht-verhaal afgehandeld is, kan en wil ik nog geen informatie en commentaar geven. Ik sta zeker open voor een uitdaging, maar ik reageer pas als er iets getekend is.''

Als Arnesen daadwerkelijk bij de Rotterdammers aan de slag zou gaan, heeft hij bij alle clubs uit de traditionele topdrie een technische rol vervuld. ''Dat zou wel uniek zijn. Pas na het afhandelen van Anderlecht ga ik kijken welke mogelijkheden er op mijn pad komen. Ik ga nooit over één nacht ijs.''

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore