Voetbal

'Messi heeft bedankt voor 'levenslang' contract bij FC Barcelona'

18 oktober 2019 20:43 Aangepast: 18 oktober 2019 21:00
Beeld © Pro Shots / Action Images

Lionel Messi zit niet te wachten op een contract voor zijn hele leven bij FC Barcelona. Het is een wens van de Catalaanse grootmacht dat de Argentijnse voetballer voor altijd bij de club verbonden blijft en ook na zijn huidige carrière.

In een gesprek met Radio Metro vertelt Messi over het aanbod van FC Barcelona. "Het klopt dat Barcelona mij een contract voor het leven heeft aangeboden, maar ik heb gezegd dat ik geen verbintenis wil die mij op zo'n manier bindt."

De 32-jarige aanvaller deelt op een mooie manier zijn liefde voor Barça. "Ik wil mij goed voelen om hier te presteren, te spelen en te vechten voor onze doelen. Dat kan voor het leven zijn, maar niet middels een contract", aldus Messi over het 'levenslange' contract. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Messi onder indruk van Nederlands duo

Messi over zijn vriendschap met Neymar

Afgelopen zomer waren er ontzettend veel geruchten over een eventuele terugkeer van Neymar naar FC Barcelona. Messi laat weten dat hij nog steeds veel contact heeft met de Braziliaan. 

"We praten vaak met Neymar. We hebben nog steeds een Whatsapp-groep samen met Luis Suárez. Het is voor hem moeilijk om terug te komen naar Barça, omdat hij hier wegging, veel clubleden en mensen willen ook niet dat hij terugkomt", vertelt Messi tegenover het radiostation. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore