Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan het laatste voetbalnieuws en de vetste voetbalmomenten van VTBL.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Voetbal

'Van de Beek en Ziyech op prioriteitenlijstje Real Madrid'

14 oktober 2019 08:07 Aangepast: 14 oktober 2019 08:44
Beeld © Pro Shots

Donny van de Beek en Hakim Ziyech staan in nadrukkelijke belangstelling van Real Madrid. De twee staan op een prioriteitenlijstje van De Koninklijke.

Dat meldt het Spaanse Sport. Na een slechte start, voornamelijk in de Champions League, zouden alle alarmbellen zijn afgegaan in Madrid.

Hoewel Real Madrid eerste staat in de Spaanse competitie is het spel niet om over naar huis te schrijven. Real Madrid-trainer Zinedine Zidane zou niet tevreden zijn over de prestaties van middenvelders Toni Kroos en Luka Modric.

Daarom wil Zidane de kern versterken. De winterperiode wordt gezien als ideaal moment om de selectie een kwaliteitsimpuls te geven.

Contact

Van de Beek en Ziyech worden gezien als ideale versterkingen. Rondom de wedstrijd van Ajax in Valencia voor de Champions League zijn naar verluidt al de eerste officiële contacten gelegd tussen het bestuur van de Amsterdammers en Real Madrid.

Beide spelers hebben een contract tot 2022 bij Ajax. Het lijkt onwaarschijnlijk dat de Amsterdammers willen meewerken aan een tussentijds vertrek van de twee. Van de Beek gaf eerder al aan dat hij het huidige seizoen afmaakt bij Ajax.

112 miljoen euro

De Spaanse sportkrant meldt dat een bedrag van 112 miljoen euro genoeg moet zijn voor Real Madrid om Van de Beek los te weken bij de Ajax. Voor Ziyech zou een bedrag van 50 à 60 miljoen euro voldoende zijn.

Eriksen

Christian Eriksen is een andere optie voor Real Madrid. De middenvelder staat met Tottenham Hotspur op een negende plek in de Premier League.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Malen staat op voorpagina Spaanse krant: 'Barça wil PSV’er halen als opvolger van Suárez'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore