Voetbal

'Bitchfight': Mrs Rooney vs. Mrs Vardy

09 oktober 2019 12:57 Aangepast: 09 oktober 2019 14:12

In Engeland zijn ze niet vies van een schandaal of twee. Ook vandaag is het weer raak en twee voetbalvrouwen spelen de hoofdrol. Coleen Rooney beschuldigt Rebekah Vardy van het verkopen van persoonlijke informatie aan roddelkrant The Sun.

Mevrouw Rooney heeft twee accounts op Instagram, eentje voor het publiek en eentje voor privé. Het persoonlijke account is afgeschermd, maar haar posts en stories van dat account werden toch doorgespeeld naar The Sun. Er speelde een vermoeden van wie het was bij Coleen, waardoor zij een slimme actie ondernam.

Iedereen werd geblokkeerd van het kijken van haar stories, behalve één account. In de afgelopen maanden plaatste Rooney enkele neppe verhalen op haar story, om te testen of de vermoedens juist waren. Die verhalen verschenen vervolgens bij The Sun als nieuws, waardoor Coleen wist wie de dader was. Rebekah Vardy, de vrouw van cultheld - en spits bij Leicester City - Jamie Vardy is de boosdoener.

Rebekah

Rebekah is zelf ook met een statement naar buiten gekomen. Zij ontkent alles en zegt dat er 'verschillende personen door de jaren heen toegang hadden tot haar Instagram'. Ook had ze liever gehad dat Coleen haar eerst gebeld had, zodat ze haar wachtwoord had kunnen veranderen om te kijken of het zou stoppen. Vardy besluit met het vermelden dat ze het niet voor het geld hoeft te doen en dat ze betreurd is dat Coleen dit doet, net nu Rebekah ver heen is in haar zwangerschap.

AS Roma

Het social media team van AS Roma is er zoals altijd als de kippen bij om in te haken. Zij kiezen de kant van Rooney, getuige het feit dat zij laten zien de Instagram van Rebekah te hebben geblokkeerd.

The Sun

Ondertussen is The Sun druk bezig met het verwijderen van de verhalen die Rebekah aan hen verkocht heeft. Dit omdat de berichten die Coleen op haar Instagram zette dus nep waren en als functie hadden de mol te vinden.

VTBL

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore