Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan het laatste voetbalnieuws en de vetste voetbalmomenten van VTBL.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Transfer

Messi: 'Ik dacht echt dat Neymar naar Madrid zou gaan'

09 oktober 2019 07:35 Aangepast: 09 oktober 2019 11:22
Beeld © Pro Shots / Pressinphoto

De grootste transfersoap van deze zomer kwam op naam van Neymar. De Braziliaanse sterspeler leek per se weg te willen bij Paris Saint-Germain. Lange tijd leek een terugkeer naar FC Barcelona in de de maak, maar zover kwam het uiteindelijk niet. Neymar speelt nog altijd in Parijs, tot verbazing van Lionel Messi.

"Ik dacht echt dat hij, zeker in deze markt, naar Madrid zou gaan als hij niet hierheen kwam. Ik dacht dat hij hoe dan ook wilde vertrekken. Hij zei dat hij iets anders wilde, dat hij weg wilde uit Parijs", aldus Messi tegenover het Spaanse RAC1. 

Messi had verwacht dat Real Madrid er alles aan zou doen om Barcelona te dwarsbomen. "Ik had verwacht dat Florentino Pérez (voorzitter, red.) en Real iets zouden ondernemen om hem daar weg te halen."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Messi over Neymar: 'We hebben nooit om een transfer gevraagd'

In het interview gaat Messi ook in op het akkefietje tussen zijn teamgenoot Ousmane Dembélé en Antonio Mateu Lahoz van afgelopen zaterdag. De Fransman zou de scheidsrechter 'erg slecht' hebben genoemd waarna hij een rode kaart kreeg. Messi denk daar het zijne van. "Het is erg moeilijk voor mij om dat te geloven dat Dembélé dat gezegd kan hebben, omdat hij moeite heeft om zinnen te maken en duidelijk te spreken."

"Dat wilde ik ook tegen de scheidsrechter zeggen. We waren verrast dat de scheidsrechter dat zo begreep omdat Ousmane niet zo goed Spaans spreekt. Hoewel hij wel alles begrijpt, vind ik het moeilijk om te snappen dat de scheidsrechter dat zo opgevat heeft. Daarom reageerde ik zo."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Messi probeerde Dembélé te redden: 'Hij spreekt geen Spaans'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore