Voetbal

Noorse media: Rosenborg maakte niets klaar tegen PSV

04 oktober 2019 11:20 Aangepast: 04 oktober 2019 12:45
Beeld © Pro Shots / Bildbyran

PSV won gisteravond zonder veel moeite met ruime cijfers bij Rosenborg (1-4). Voor de Noorse media was het optreden van hun ploeg een verschrikking. Zij spreken van een trieste vertoning.

"Niet veel deed denken aan de Europese avond toen Rosenborg donderdag les kreeg in aanvalsvoetbal van PSV. Slechts 10.296 toeschouwers waren gekomen om het Nederlandse topteam in actie te zien tegen RBK", zijn de woorden van Aftenposten

"De nieuwe verdedigende linie had veel moeite met de jonge, technische en snelle Nederlanders", gaat Aftenposten verder. "De tweede helft werd gekenmerkt door een tevreden PSV en een Rosenborg dat niet tot grote kansen kwam. 

 

Triest om te zien

Volgens Dagbladet had Rosenborg een 'zware' avond tegen PSV. "Er is een groot klassenverschil. Rosenborg maakte niets klaar. Weer een teleurstellende wedstrijd in de Europa League. Het was heel triest om te zien", aldus analist Jesper Mathiesen. "Ze falen in de basisvaardigheden. Ze bedreigden PSV niet."

"In de eerste helft werd Rosenborg overlopen en ook in het tweede bedrijf had Rosenborg moeite om mee te gaan met het spel van PSV. Na de Noorse goal leefde de ploeg even op en zette Rosenborg aanvallend druk. En daar maakten de Eindhovenaren precies gebruik van bij de vierde goal", aldus Dagbladet.

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Portugese media: 'Koud bad' voor FC Porto tegen agressief en effectief Feyenoord

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Engelse media over United: 'Dit was saai!'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore