Voetbal

Botteghin boos op fans die familie Karsdorp beledigden

20 september 2019 15:55 Aangepast: 20 september 2019 16:06

Feyenoord-verdediger Eric Botteghin heeft geen goed woord over voor de supporters van zijn club die zijn collega-verdediger Rick Karsdorp beledigden. Dat deden de fans verbaal na afloop van de verloren Europa League wedstrijd in Schotland tegen Rangers FC.

"Wij snappen de emotie van de supporters na een teleurstellend resultaat. Die voelen we zelf ook en het is ook prima als ze die na afloop uiten. We kunnen wel tegen een stootje, snappen de emotie direct na afloop van een verloren wedstrijd. Echter, het gaat natuurlijk veel te ver een speler helemaal kapot te schelden en daarna via apps en social media hem en ook zijn familie vreselijke dingen toe te wensen. Natuurlijk betreft het een klein groepje, maar het raakt ons wel", zegt Botteghin op de website van Feyenoord.

Wedstrijd tegen Emmen

De Braziliaanse verdediger hoopt dat zijn team zich kan herstellen na het teleurstellende verlies (1-0). "Zondag wacht FC Emmen uit. Enorm belangrijk voor ons om daar de drie punten te pakken."

De Rotterdammers moet het in die wedstrijd stellen zonder aanvaller Luis Sinisterra. De Colombiaan viel in Schotland in de slotfase uit en is niet op tijd fit voor het duel van zondag.

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore