Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan het laatste voetbalnieuws en de vetste voetbalmomenten van VTBL.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Voetbal

Manager van Aston Villa vergeeft El Ghazi

17 september 2019 08:19 Aangepast: 17 september 2019 08:30
Beeld © Pro Shots / Action Images

Anwar El Ghazi zorgde tijdens de doelpuntloze competitiewedstrijd tussen Aston Villa en West Ham United voor het opvallendste moment. De oud-Ajacied deelde in de eerste helft een lichte kopstoot uit aan ploeggenoot Tyrone Mings, nadat die hem had verweten niet mee te verdedigen.

"Anwar krijgt soms een rode waas voor zijn ogen, zoals zoveel profvoetballers hebben", zei manager Dean Smith van Aston Villa. "Dat kan in het heetst van de strijd soms gebeuren. In de rust hebben ze het in de kleedkamer alweer opgelost."

Scheidsrechter Mike Dean ontging het opvallende incident. De VAR keek er wel even naar, maar El Ghazi mocht op het veld blijven staan. In 2005 werden de teamgenoten Lee Bowyer en Kieron Dyer van Newcastle United beiden uit het veld gestuurd nadat ze met elkaar op de vuist waren gegaan.

"Ik heb er niet aan gedacht om Anwar te wisselen", zei Smith. "Dit was over de grens, maar ze hebben het samen goed opgelost. In de rust gaven ze elkaar een hand. We hebben gezegd: dit mag niet gebeuren op het veld, we moeten het daar samen doen."

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore