Interview

Cillessen kijkt uit naar terugkeer: 'Het wordt een speciale dag voor me'

13 september 2019 07:27 Aangepast: 13 september 2019 08:27
Beeld © Pro Shots / Imago

Jasper Cillessen keert zaterdag met Valencia terug in Camp Nou. De Nederlandse doelman speelt met zijn nieuwe club tegen FC Barcelona, de ploeg waar hij de afgelopen drie jaar onder contract stond. "Het wordt een speciale dag voor me, met veel herinneringen en een weerzien met vrienden."

Dat zegt hij op de officiële website van Valencia. Cillessen keert niet alleen terug om oude vrienden te zien. De doelman wil drie punten meenemen uit Barcelona. "Het belangrijkste is nu de wedstrijd die komen gaat. Het is mogelijk om in Camp Nou te winnen. Ik hou ervan om moeilijke wedstrijden te spelen en heb veel vertrouwen in dit team. We trainen hard en gaan vechten om zaterdag te winnen."

Al beseft de international van Oranje ook dat het geen eenvoudig karwei zal worden. "We zijn er klaar voor om te vechten voor de overwinning. Barcelona is een zeer moeilijke tegenstander en een heel sterk team, maar wij hebben veel vertrouwen na onze overwinning op Mallorca. Persoonlijk kom ik ook met een goed gevoel terug van de nationale ploeg, dus ik ben klaar voor zaterdag."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Katachtige reddingen Cillessen kunnen nederlaag niet voorkomen

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore