Nieuws

Tadic mist interland vanwege blessure

09 september 2019 14:45 Aangepast: 09 september 2019 17:23
Beeld © Pro Shots / SIPA USA

Slecht nieuws voor Ajax. Dusan Tadic heeft een blessure opgelopen tijdens de interlandperiode. De aanvaller is afgehaakt voor het treffen tussen zijn land Servië en Luxemburg van aanstaande dinsdag.

Eerder vandaag meldden diverse Servische media dat het mogelijk ging om een ernstige hamstringblessure, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Volgens zijn zaakwaarnemer hoeven de fans van Ajax zich geen zorgen te maken. "Het is een overbelaste spier, niks ernstigs”, zegt zaakwaarnemer Milos Malenovic tegen De Telegraaf.

"Dusan laat de wedstrijd tegen Luxemburg uit voorzorg aan zich voorbijgaan, omdat hij geen risico wil nemen. Er komen de komende weken veel wedstrijden met Ajax aan. Dus heeft hij in overleg met de bondscoach dit besluit genomen. Hij gaat nu naar Amsterdam om zich te laten behandelen en is klaar voor de volgende duels met Ajax."

Champions League

Tadic deed afgelopen zaterdag nog negentig minuten mee tegen Portugal (4-2 nederlaag). Voor Ajax is het te hopen dat de blessure van de aanvoerder geen verdere gevolgen zal hebben. Zaterdag hervatten de Amsterdammers de competitie tegen Heerenveen om vervolgens aan het nieuwe Champions League-seizoen te beginnen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore