Voetbal

FC Twente huurt verdediger Latibeaudiere

02 september 2019 22:49 Aangepast: 03 september 2019 09:22

FC Twente heeft de 19-jarige verdediger Joël Latibeaudiere toegevoegd aan de selectie. De Engelse jeugdinternational wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van Manchester City. Daar speelde hij in het team onder 23 jaar.

Met de Engelse jeugdselectie (onder 20 jaar) speelt Latibeaudiere komende donderdag tegen Nederland. Op maandag komt de Engelse ploeg ook nog in actie, dan in en tegen Zwitserland. Vanwege zijn interlandverplichtingen verwacht FC Twente hem in de tweede helft van de volgende week op de training.

"Joël is een lichtvoetige verdediger die achterin op de meeste posities uit de voeten kan. We kwamen sowieso verdedigers te kort, dus waren we blij dat zowel Joël als Manchester City open stond voor een huurperiode", liet technisch directeur Ted van Leeuwen weten.

Tom Boere, Alexander Laukart, Jelle van der Heyden en Jeroen van der Lely vertrekken bij FC Twente. Hun contracten, met een looptijd tot medio 2020, zijn ontbonden. Boere heeft inmiddels een contract getekend bij KFC Bayer 05 Uerdingen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore