Voetbal

Ajax-fans zingen Ten Hag toe: 'De krant van Valentijn staat vol met leugens'

01 september 2019 15:26 Aangepast: 01 september 2019 15:56
Beeld © Pro Shots / Jasper Ruhe

Fans van Ajax zijn helemaal klaar met De Telegraaf en Valentijn Driessen. De supporters van de Amsterdammers zingen tijdens het uitduel tegen Sparta dat De Telegraaf 'vol leugens' staat en dat Driessen moet 'oprotten'.

De Ajacieden zeggen dat naar aanleiding van geruchten dat Ziyech en Tadic niet door één deur zouden kunnen met trainer Erik ten Hag. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen APOEL Nicosia zei de Marokkaanse middenvelder al dat hier absoluut geen sprake van is. Na afloop van de overwinning (2-0) leek er ook totaal geen vuiltje aan de lucht tussen Ten Hag en de Ajax-captain. 

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Ten Hag en Tadic gaan samen los in Ajax-kleedkamer

Zondag tijdens de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam zijn de Amsterdamse fans klaar met alle kritiek op hun coach. De supporters steunen Ten Hag door hem toe te zingen.

"De krant van Valentijn, Valentijn, Valentijn. De krant van Valentijn staat vol met leugens en chagrijn. Ze liegen, bedriegen, supporters zijn het zat. Dus Ajax, dus Ajax, eruit nu met die rat!"

Voorafgaand aan het duel op Het Kasteel liet de trainer zich tegenover de NOS uit over de kwestie. 'Ze kunnen de groeten krijgen, verder vind ik het allemaal oké'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore