Transfer

Swart: 'Dolberg verkocht en misschien keert Suárez nu al terug naar Ajax'

17 augustus 2019 12:29 Aangepast: 20 augustus 2019 16:27
Luis Suarez in het shirt van Ajax Beeld © Pro Shots / Stanley Gontha

Volgens Sjaak Swart is Kasper Dolberg verkocht door Ajax. Ook weet de Ajax-legende, die nog regelmatig contact heeft met de Uruguayaanse aanvaller van FC Barcelona, zeker dat Luis Suárez wil terugkeren naar Amsterdam.

Bij NH Radio Sportcafé laat Mister Ajax dat horen. ''Ik geloof wel dat hij heel graag terug wil keren naar Ajax'', aldus Swart. ''Of dat nu al gaat gebeuren? Misschien wel. Hij komt echt wel een keer terug naar Ajax, maar ik weet alleen niet wanneer. Spelers komen altijd graag terug naar Ajax.''

Suárez heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij ooit terug wil keren naar de Johan Cruijff ArenA. Ook Ajax wakkert vaak de geruchten aan door met de spits te flirten op social media. De aanvaller liet laatst nog weten dat zijn overstap naar Ajax, 'de beste beslissing in zijn carrière' was.

Dolberg vertrekt

Swart laat ook weten dat de transfer van Kasper Dolberg rond is: "Die is al weg." Of de Deense spits naar OGC Nice of Hoffenheim vertrekt, daar wil Mister Ajax geen uitspraak over doen. "Dat maakt toch niet uit, hij is weg."

Wel weet Swart zeker dat Dolberg verkocht is en niet verhuurd, zoals eerder leek te gebeuren. ''Ik ken hem nu drie jaar en hij is niet beter geworden, dus heb je niks aan hem."

Kasper Dolberg Kasper Dolberg
Miniatuurvoorbeeld
Lees meer:

Hoffenheim ziet in Dolberg bruikbare spits

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore