Voetbal

'Kolasinac en Özil worden 24 uur per dag bewaakt, vrouw van Kolasinac is gevlucht'

11 augustus 2019 11:27 Aangepast: 11 augustus 2019 14:01
Beeld © Pro Shots / Action Images

Mesut Özil en Sead Kolasinac spelen zondag niet mee met Arsenal bij Newcastle United. De spelers van The Gunners worden namelijk 24 uur per dag bewaakt vanwege een gangoorlog.

Veiligheid

Dat meldt The Sun zondag. Deze week zijn er twee mannen gearresteerd, die in de buurt waren bij het huis van Özil. De twee spelers zijn volgens de krant beland in een oorlog tussen twee gangs. 

Overval

Özil zat twee weken geleden in zijn auto toen gewapende personen hem probeerden te overvallen. Kolasinac, die net daarvoor met de Duitse spelmaker in een restaurant had gegeten, greep echter in en joeg de overvallers weg door met zijn vuisten te dreigen. De criminelen horen volgens de Britse krant bij een lokale gang en nu is er een gang van Oost-Europeanen tussen gekomen. 

De Oost-Europeanen zouden duidelijk gemaakt hebben dat er geen aanvallen van de lokale gang op de spelers van Arsenal worden geaccepteerd. The Sun laat weten dat de lokale gangsters hier niet aan mee willen werken en Özil en Kolasinac opnieuw willen beroven.

Bang

Bella Kolasinac, de vrouw van Sead Kolasinac, zou ontzettend bang en daarom gevlucht zijn naar Duitsland. Ze zou hebben gezegd dat ze 'nooit meer terugkomt.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Özil en Kolasinac missen Newcastle om dreiging

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore