Voetbal

Uitblinker Malen verlengt bij PSV

06 augustus 2019 18:36 Aangepast: 06 augustus 2019 19:01
Beeld © ProShots / Joep Leenen

Donyell Malen blijft voorlopig bij PSV. De Eindhovenaren hebben het contract van de aanvaller opengebroken en tot 2024 verlengd.

Technisch manager John de Jong is tevreden dat het talent bij PSV blijft. ''Donyell is een veelzijdige aanvaller met scorend vermogen. Dat maakt hem speciaal''.

Miniatuurvoorbeeld
Bekijk ook:

Ferry, doe rustig man! Neem ff een biertje

Malen zelf, die de laatste wedstrijden een van de weinige lichtpuntjes was in de ploeg van Van Bommel, is blij met z'n besluit. ''Ik heb het geweldig naar mijn zin en weet zeker dat ik hier nog veel kan leren'', aldus de 20-jarige aanvaller.

Malen is opgeleid door Ajax en trok op jonge leeftijd al naar Londen waar hij in de academie van Arsenal terechtkwam. In de zomer van 2017 trok PSV hem aan. Het talent speelde vorig jaar geregeld en kan voorlopig ook weer rekenen op een basisplaats onder trainer Mark van Bommel.

Malen heeft het naar eigen zeggen erg naar zijn zin bij PSV en denkt dat hij nog veel kan leren in Eindhoven. "Bij een club als PSV is er veel concurrentie en daar houd ik van. Dat maakt me beter."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore