Voetbal

Madrileense derby eindigt in tienklapper met twee rode kaarten

27 juli 2019 08:12 Aangepast: 27 juli 2019 10:55

Real en Atlético hebben de bezoekers van de Madrileense derby waar voor hun geld gegeven. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd het tijdens de International Champions Cup 3-7 (!) voor Atlético en moesten twee spelers met rood het veld verlaten.

Het doelpuntenfestijn begon al in de eerste minuut, toen Diego Costa via Sergio Ramos de 0-1 binnen schoot. Na een half uur stond het zelfs 0-4 voor Atlético door treffers van nieuweling João Félix, Ángel Correa en (opnieuw) Diego Costa. Net voor rust maakte Costa zijn hattrick compleet: 0-5.

In het tweede bedrijf schoot de spits al na een paar minuten zijn vierde tegen de touwen. Nacho deed namens Real eindelijk iets terug door de 1-6 binnen te tikken. Hoofdrolspeler Costa kreeg het aan de stok met Dani Carvajal, die Thomas Lemar een trap na gaf. De spits van Atlético deed vervolgens hetzelfde en zorgde voor massaal geduw en getrek, waarna hij net als Carvajal met rood van het veld moest.

De doelpuntenregen was met het vertrek van Costa nog niet voorbij. Vitolo schoof de zevende voor Atlético binnen en Karim Benzema en Javi Hernandez zorgden voor de 3-7 eindstand in de oefenvariant van de Madrileense derby. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore