Bizar

Gepraat Giménez dreef Falcao tot wanhoop: 'Hij maakte me gek'

20 juni 2019 10:38 Aangepast: 20 juni 2019 11:36

José María Giménez houdt er een aparte manier op na om spitsen uit de wedstrijd te halen. De 24-jarige verdediger van Atlético Madrid schijnt nogal graag te praten tegen zijn tegenstander. Het dreef Radamel Falcao volledig tot wanhoop: "Hij maakte me gek!"

Dat zegt de speler van AS Monaco tegenover These Football Times. Daar blikt de spits terug op het WK-kwalificatieduel tussen Uruguay en Colombia waar Falcao tegenover Giménez stond. "Ik kon me niet concentreren, omdat Giménez me gek maakte. Hij stelde constant vragen. Het begon met de vraag wat voor auto ik had. Terwijl ik dat vertelde, was hij alweer gevlogen om een lange bal te verdedigen. Dat was slechts het begin", begint Falcao.

Praten

Colombia verloor de wedstrijd met 2-0, volgens Falcao was het gepraat van Giménez één van de redenen voor die nederlaag. "Vervolgens kreeg ik de vraag waarom de vlaggen van Ecuador, Colombia en Venezuela dezelfde kleuren hadden. Daarna kwam zijn debuut ter sprake. Hij was zo blij en trots dat ie een tattoo wilde laten zetten met de datum van de wedstrijd. Zijn vraag aan mij was of september met of zonder p gespeld moest worden. Uiteindelijk miste ik daardoor een grote kans, hij maakte me gek!"

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore