Voetbal

'PSG wil 300 miljoen euro voor Neymar'

20 juni 2019 09:06 Aangepast: 20 juni 2019 09:14
Beeld © Pro Shots / Panoramic

Neymar wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer, maar zijn club PSG is niet van plan om zijn goudhaantje zomaarf te laten vertrekken. De club uit Parijs vraagt 300 miljoen euro voor de Braziliaanse vedette.

Dat meldt Le Parisien woensdagavond. Het Franse dagblad stelt dat de Franse topclub Neymar, in tegenstelling tot eerdere berichten, liever niet wil verkopen. Pas wanneer een club een recordbedrag op tafel legt, zou een transfer bespreekbaar zijn.

Le Parisien publiceerde de informatie enkele uren nadat het Spaanse Mundo Deportivo onthulde dat Neymar een bericht naar de president van de Franse club, Nasser Al-Khelaifi, stuurde.

"Ik wil niet meer voor PSG spelen. Ik wil terug naar mijn huis, waar ik nooit had moeten vertrekken", zou de aanvaller naar Al-Khelaifi hebben ge-appt. Daarmee zou Neymar doelen op een terugkeer naar FC Barcelona.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Neymar appt PSG-baas: 'Ik wil terug naar mijn huis'

Bij een transfer van 300 miljoen euro zou Neymar zijn eigen transferrecord verbreken. In 2017 kwam de 27-jarige aanvaller voor 222 miljoen euro over van FC Barcelona.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`