Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan het laatste voetbalnieuws en de vetste voetbalmomenten van VTBL.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Lozano

'Lozano in Napoli-wachtkamer, PSV-aanvaller is tweede keus'

19 juni 2019 16:42 Aangepast: 19 juni 2019 17:13
Lozano viert de 1-0 Beeld © ANP

Het is nog maar de vraag of Hirving Lozano volgend jaar in het shirt van Napoli speelt. De voorzitter van de club uit Napels, Aurelio De Laurentiis, heeft aangegeven dat James Rodriguez bovenaan het lijstje staat, maar dat de keuze bij trainer Carlo Ancelotti ligt.

"James is geliefd bij Carlo", zegt De Laurentiis tegen de Italiaanse journalist Gianluca di Marzio. "Ik weet niet of hij helemaal in ons systeem past, maar hij heeft zonder twijfel veel kwaliteit. Als Ancelotti me vraagt om hem te halen, ga ik ervoor, ongeacht de prijs."

 

Lozano

Mocht de Italiaanse club daadwerkelijk voor de Colombiaan gaan, is dat slecht nieuws voor Lozano. Pas als een transfer van de voormalig speler van Real Madrid en Bayern München niet doorgaat, klopt De Laurentiis aan bij PSV. "Je kan niet twee dure spelers nemen en ze dan niet laten spelen. En wat moeten we anders met de anderen? Moeten we die spelers weggooien?"

Vorige week kwam naar buiten dat de deal tussen Napoli en de Mexicaan bijna rond was. De ploeg uit Napels zou alleen nog in onderhandeling zijn over de portretrechten van de aanvaller.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Transfer Lozano naar Napoli dichtbij'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore