Voetbal

Van Persie kreeg aanbiedingen uit buitenland: 'Gelijk afgekapt'

16 juni 2019 17:05 Aangepast: 16 juni 2019 17:51

Voetbalclubs hoeven niet meer te rekenen op een eventuele komst van Robin van Persie. De Feyenoorder laat weten niet meer open te staan voor aanbiedingen en geniet van zijn vrije tijd.

'Geloof het of niet, ik heb een paar aanbiedingen gekregen', vertelt hij aan RTV Rijnmond. Een aantal landen zouden geïnteresseerd zijn in de topscorer van het Nederlands elftal, maar Van Persie ziet een transfer niet meer zitten.

Meer cheatdays

Van Persie geniet van zijn vrije tijd als ex-voetballer. 'Ik heb lekker getennist en gezwommen. Ik heb ook wat oefeningen gedaan in de gym, dus ik ben wel lekker bezig. Ik doe meer dan dat dat ik tijdens mijn vakantie als voetballer deed.' De Rotterdammer is niet per se fitter geworden nadat hij afscheid nam bij Feyenoord: 'Er gaat iets meer sushi in, ik heb iets meer cheatdays'.

 

 

Tournament

Dit weekend was het Robin van Persie International Tournament. Van Persie genoot van zijn eigen toernooi: 'Het was een fantastisch weekend. Aan het toernooi deden kinderen van onder andere Paris Saint Germain, Anderlecht, PSV, Vitesse, Feyenoord, Excelsior en een Canadese club mee. 

Op het toernooi waren ook voetbalmeiden aanwezig. 'Ik vind het prachtig dat het kan. Vrouwenvoetbal is even belangrijk als mannenvoetbal', meent Van Persie.  

Miniatuurvoorbeeld
Zie ook

Van Persie voetbalt samen met zoon op eigen toernooi

VTBL

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`