Voetbal

'Leverkusen heeft Sinkgraven binnen en gaat vol voor Odegaard'

13 juni 2019 07:29 Aangepast: 13 juni 2019 07:49

Daley Sinkgraven maakt naar alle waarschijnlijkheid de overstap van Ajax naar Bayer Leverkusen. Daarnaast mikt de club van Peter Bosz ook op Martin Odegaard. De Duitsers hopen de Noor voor de neus van Ajax weg te kunnen kapen.

Dat meldt BILD. De Duitse krant schrijft dat Real Madrid zegt de Noorse middenvelder liever niet te willen verkopen. Dat kan ook een teken zijn dat clubs diep in de buidel moeten tasten. Een bod van Ajax van twintig miljoen euro zou zelfs al zijn afgewezen. Leverkusen wil Odegaard ook graag hebben en ziet in hem de ideale opvolger van de naar Borussia Dortmund vertrokken Julian Brandt.

Sinkgraven

Waar de toekomst van Odegaard ligt zal de komende weken moeten blijken. De toekomst van Daley Sinkgraven is een stuk duidelijker. De 23-jarige Ajacied heeft volgens BILD zijn jawoord gegeven aan Peter Bosz. De verwachting is dat de transfer in de komende dagen volledig wordt afgerond. Met de overgang van Sinkgraven naar Duitsland zou een bedrag van rond de vijf miljoen euro gemoeid zijn.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ödegaard kan glimlach niet onderdrukken bij vraag over Ajax

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`