Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan het laatste voetbalnieuws en de vetste voetbalmomenten van VTBL.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Nu in de schappen

VTBL magazine: Hoe goed is Golden Boy Matthijs de Ligt?

11 juni 2019 12:08 Aangepast: 02 juli 2019 10:37

In de nieuwe editie van VTBL powered by FourFourTwo leggen we Golden Boy Matthijs de Ligt onder het vergrootglas. Hoe goed is hij, volgens de wetenschappelijke data? Wat zijn zijn sterkste punten? Met welke topspelers is hij vergelijkbaar?

Ook blikken we met Arjen Robben terug op zijn rijke carrière. Hoe waren Van Gaal, Guardiola en Mourinho als coaches? Ligt hij nog wakker van de teen van Casillas? En hoe kijkt hij terug op zijn tijd bij Real Madrid?

Cruijff leeft voort

Ondernemer Ferenc van der Vlies, eigenaar van het sportmerk Cruyff, trok jarenlang intensief op met Johan Cruijff. Hij haalt herinneringen op aan de man die hem motiveerde en inspireerde. Naast de grootheid Cruijff was er die andere voetbalgrootheid: Pelé. Van hem hebben we een fantastisch fotoalbum gevonden met unieke beelden. 

WK Vrouwen, Afrika Cup en Copa América

Onze voetbalmannen mogen dan wel een grote vakantie voor de boeg hebben, dat geldt lang niet voor iedereen. Met Jackie Groenen blikken we swingend vooruit op het WK Vrouwen. Onder de noemer “Er is maar één Rakotoharimalala" – inderdaad, de sterspeler van Madagaskar – kijken we vooruit naar de Afrika Cup. En in 100 jaar kolder in de Copa América duiken we in de meest bizarre gebeurtenissen in dit heetgebakerde toernooi.

Nóg meer!

Daarmee zal het blad wel vol staan toch? Allesbehalve. Momenteel een van de grootste teams op aarde is Manchester City. Nog niet zo heel lang geleden stond die club op de rand van de afgrond. We herbeleven die tijden. Over herbeleven gesproken; Tony Adams herbeleeft de jaren dat hij profvoetballer én alcoholverslaafde was. Daarnaast brengen we een ode aan het mooiste voetbalshirt ter wereld, dat van Boca Juniors. We ontdekken hoe Ron Vlaar en oud-basketballer Francesco Elson elkaar naar grotere hoogte stuwen. En er is nog veel meer. Maar lees dat maar in het magazine.

Bestellen

Klik hier voor meer informatie!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore