ajax

Dolberg blijft bij Ajax: 'Volgend jaar moet goed zijn'

10 juni 2019 12:15 Aangepast: 18 juni 2019 16:54
Kasper Dolberg. Beeld © AFP

Kasper Dolberg kende een teleurstellend seizoen bij Ajax, maar richt zijn pijlen op het nieuwe jaar bij de regerend landskampioen. De spits bevestigt dat hij voor zijn kansen wil gaan in Amsterdam.

"Het is een kwestie van beter presteren. Ik weet goed wat ik kan en wat ik moet doen. Volgend seizoen moet gewoon heel goed zijn", zegt Dolberg tegen de Deense krant Bold. "Ik voel me goed bij Ajax. Ik ken iedereen bij de club en heb een goede relatie met ze."

Ondanks het persoonlijk teleurstellende seizoen kan Dolberg ook positieve dingen benoemen. "Natuurlijk had ik graag meer gespeeld en meer doelpunten gescoord. Maar je moet er in een groter perspectief naar kijken, wat we als een team hebben gedaan. Dat is het belangrijkste."

Voorbereiding

"Ik heb een lange vakantie nodig en dan kom ik terug", vervolgt Dolberg, die in de afgelopen seizoenen veel pech kende in de voorbereiding door blessures. "Deze keer wil ik gewoon een goede start. Ik moet vanaf het begin scherp zijn en dan maak ik vanaf het begin deel uit van het team."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ten Hag verwacht meer van Dolberg

VTBL

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore