Transfer

'Verdeeldheid binnen Real: Pogba of Eriksen?'

05 juni 2019 08:40 Aangepast: 05 juni 2019 09:28

Na een dramatisch verlopen seizoen gaat het roer om bij Real Madrid. Met Luka Jović is dinsdag al een aanvaller binnengehaald, daarnaast lijkt de komst van Eden Hazard slechts een kwestie van tijd. De grootste verdeeldheid zit hem echter in het aantrekken van de gewenste middenvelder.

Het Spaanse AS schrijft woensdag namelijk dat trainer Zinedine Zidane voor Paul Pogba wil gaan. Clubvoorzitter Florentino Pérez daarentegen heeft een voorkeur voor Christian Eriksen. De oud-Ajacied moet naar verluidt 70 miljoen euro kosten.

Gareth Bale

Zidane ziet in Pogba meer een echte Real Madrid-speler voor het voetbal dat hij wil spelen en doet om die reden liever zaken met Manchester United. Het prijskaartje dat aan de Fransman kleeft is wel een stuk hoger dan dat van Eriksen. Pogba moet naar verluidt minimaal 150 miljoen opleveren. Volgens AS zou Gareth Bale eventueel betrokken kunnen worden in de transfer van Pogba.

Intern wordt nu bekeken wat de voordelen zijn van het halen van Eriksen of Pogba. Met laatstgenoemde heeft Zidane overigens al persoonlijk contact gehad over een overstap naar De Koninklijke. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore