Transfer

Real Madrid wijst transferverzoek Ramos af: 'Zou een slecht voorbeeld zijn'

28 mei 2019 09:35 Aangepast: 28 mei 2019 12:58

Sergio Ramos wil Madrid graag achter zich laten voor een lucratief avontuur in China. Om die reden diende de aanvoerder van Real op maandag een transferverzoek in. De Koninklijke weigert echter daar op in te gaan.

"Ramos en zijn zaakwaarnemer kwamen naar mijn kantoor en vertelden dat ze een heel mooi aanbod uit China hadden gekregen. Die club kon alleen geen transfersom betalen, vanwege de financiële regels in dat land. Ik heb Ramos verteld dat we onze aanvoerder niet gratis kunnen laten vertrekken", zegt voorzitter Florentino Pérez tegenover het Spaanse radiostation Onda Cero.

Slecht voorbeeld

Perez is van mening dat er geld op tafel moet komen voor Ramos. "Hem transfervrij laten gaan, zou een heel slecht voorbeeld zijn voor andere spelers. We laten hem niet zomaar gaan. Clubs die interesse hebben, moeten dan maar de clausule betalen die in zijn contract staat."

Hazard 

Perez ging naast de perikelen rondom Sergio Ramos, ook nog in op de op handen zijnde transfer van Eden Hazard naar Real. "Ik heb het gevoel dat Hazard dit jaar gaat komen. Hij is een van de beste spelers ter wereld. Hopelijk lukt het om hem te halen.”

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore