Uitzending

Willems en Scherpen vanavond te gast bij VTBL

19 mei 2019 11:12 Aangepast: 19 mei 2019 12:20
Jetro Willems en Kjell Scherpen Beeld © ANP / ProShots

Vanavond staat er weer een nieuwe aflevering van VTBL op het programma. Vanaf 21.30 zijn Frankfurt-verdediger Jetro Willems en Kjell Scherpen, die volgend seizoen bij Ajax onder de lat staat, te gast in de studio. Daarnaast schuiven vaste gasten Theo Janssen en Viggo Waas ook aan bij Humberto Tan.

JETRO WILLEMS

Oud-PSV'er Jetro Willems kende met Eintracht Frankfurt een uitstekend Europees seizoen. De linksback behaalde samen met Jonathan de Guzman en de oud-spits van FC Utrecht Sebastien Haller de halve finale van de Europa League.

KJELL SCHERPEN

Bij FC Emmen liet Kjell Scherpen dit seizoen zien dat hij een uitstekende doelman is. De 19-jarige keeper beleefde een turbulent seizoen bij de promovendus. Op persoonlijk vlak kreeg de sluitpost het nodige te verwerken, echter ging het voor Scherpen op sportief gebied een stuk beter. De keeper dwong een transfer af naar Ajax en zal zich volgend seizoen melden in de Johan Cruijff ArenA.

ANDY VAN DER MEYDE

Ook vaste gast Andy van der Meyde is weer van de partij. De ras-Ajacied zal met een glimlach op het gezicht naar de huldiging van Ajax op het Museumplein gekeken hebben.  

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore