Voetbal

'Van Bommel is een van de topkandidaten bij Bayern München'

18 mei 2019 09:37 Aangepast: 18 mei 2019 11:50
Beeld © Proshots

Volgens de Telegraaf staat Mark van Bommel hoog op het lijstje van Bayern München. De huidige PSV-trainer moet Niko Kovac gaat vervangen die vandaag de titel kan veroveren met Der Rekordmeister en in de finale staat van de DFB-Pokal.

Mark van Bommel is er niet in geslaagd om bij zijn eerste jaar als trainer van de Eindhovenaren prijzen te pakken, ondanks dat is de trainer wel opgevallen in het buitenland. Bayern München heeft hem hoog op het lijstje staan om Niko Kovac te vervangen. De clubleiding is ontevreden over de voortgang bij Der Rekordmeister en neemt waarschijnlijk afscheid van hem na dit seizoen.

Niet alleen Van Bommel staat hoog op het lijstje bij Bayern. Ook worden Arsene Wenger en de trainer van Tottenham Hotspur, Mauricio Pochettino genoemd. Wanneer Bayern echt voor Mark van Bommel gaat, moeten zij eerst met PSV contact opnemen, want de 42-jarige Limburger heeft nog een contract in Eindhoven tot medio 2021.

Van Bommel laat weten dat hij niet is benaderd door Bayern München, maar wel weet dat zijn naam wordt genoemd. Ook staat hij bij zijn oude club AC Milan op het lijstje, alleen is Bayern wel het meest geïnteresseerd.

 

 

 

 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook

Uitzending bijwonen van VTBL? Meld je dan hier aan!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`