Voetbal

Spurs-verdediger: 'Premier League moet ons helpen zoals in Nederland'

25 april 2019 11:09 Aangepast: 25 april 2019 13:19

Ajax kreeg de nodige medewerking van de KNVB dit seizoen wat betreft het speelschema in aanloop naar Europese wedstrijden. Ook in aanloop naar de halve finale tegen Tottenham Hotspur heeft de KNVB flink ingegrepen. Dat zou in Engeland ook moeten gebeuren volgens verdediger Danny Rose.

Rose geeft aan bij de BBC dat Tottenham niet alleen voor de club speelt maar ook namens Engeland. 'Wij willen die prijs naar Engeland brengen.' De verdediger hoopte dat men in Engeland net zo zou meedenken als de mensen in Nederland. 'Ik kon mijn oren niet geloven toen ik hoorde wat er in Nederland gebeurde.' 

Spurs-trainer Pochettino gaf eerder al aan niet tevreden te zijn met het speelschema van de Spurs. Rose geeft aan dat in deze fase van de competitie alle hulp welkom is. 'De vermoeidheid slaat toe aan het eind van de competitie, dus alle hulp is welkom. Wij zijn niet alleen Tottenham, wij zijn Engeland.' Dat is volgens de verdediger een reden dat men in Engeland meer moet meedenken met Tottenham. 

De wedstrijd van Tottenham Hotspur tegen Bournemouth werd wel verplaatst met 48 uur. Rose had liever gezien dat het schema net zo werd aangepast als dat van Ajax. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`