uitzending

Makkelie, Van der Meyde en De Wolf zondag te gast bij VTBL

19 april 2019 11:15 Aangepast: 19 april 2019 11:43

Aanstaande zondag staat er weer een nieuwe aflevering van VTBL op het programma. Vanaf 21.30 zijn scheidsrechter Danny Makkelie, Andy van der Meyde en John de Wolf te gast in de studio. Daarnaast schuiven vaste gasten Theo Janssen en Viggo Waas ook aan bij Humberto Tan.

Danny Makkelie

Het was een prachtige week voor scheidsrechter Danny Makkelie. De Nederlander mocht in het Estádio do Dragão de kwartfinale van de Champions League fluiten tussen FC Porto en Liverpool. De ploeg van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum won vrij eenvoudig met 1-4.

Andy van der Meyde

Het moet een geweldige week geweest zijn voor ras-Ajacied Andy van der Meyde. Ajax plaatste zich, door een fantastische overwinning in Turijn, voor de halve finales van de Champions League. Hij zal vertellen hoe hij de historische wedstrijd heeft beleefd.

John de Wolf

Het seizoen van Feyenoord is nog niet voorbij. Het is niet bepaald rustig in Rotterdam en de derde plek is nog niet veilig. Feyenoord en AZ spelen zaterdagavond 'zespuntenwedstrijd' in strijd om de derde plek. Met oud-Feyenoorder John de Wolf blikken we uitgebreid terug op deze wedstrijd.

Publiek

VTBL wordt 21:30 uur opgenomen vanuit Studio 1 in Hilversum. Heb jij altijd al eens een uitzending willen bijwonen? Bestel dan je (gratis) kaarten via de deze link!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore