Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan het laatste voetbalnieuws en de vetste voetbalmomenten van VTBL.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Oneens

Gemengde gevoelens bij Feyenoord over verplaatsen speelronde

18 april 2019 20:25 Aangepast: 18 april 2019 20:32

De directie van Feyenoord heeft met gemengde gevoelens gereageerd op de voorgenomen verschuiving van de voorlaatste speelronde van zondag 28 april naar woensdag 15 mei. De Rotterdamse clubleiding is ,,zeer ongelukkig'' met het besluit. ,,Zoals veel andere clubs'' laat Feyenoord weten. Door de ingreep van de KNVB, vanwege het drukke speelschema van Ajax, zal de huidige nummer drie de competitie in Limburg afsluiten tegen Fortuna Sittard.

,,Dit moet nog worden voorgelegd aan de lokale overheden'', benadrukt Feyenoord. ,,Mocht het verplaatsen van alle wedstrijden van ronde 33 om organisatorische redenen niet mogelijk zijn, dan gaan alleen de wedstrijden van Ajax en PSV van deze ronde naar 15 mei. Feyenoord is zeer ongelukkig met het voornemen om de speelronde in zijn geheel te verplaatsen en heeft dit ook nadrukkelijk aangegeven.''

Feyenoord is nog wel tevreden over het ongemoeid laten van de 34e speelronde waarin Feyenoord op 12 mei thuis speelt tegen ADO Den Haag. In dat duel nemen de Rotterdamse fans afscheid van trainer Giovanni van Bronckhorst en aanvoerder Robin van Persie.

ANP/VTBL

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore