Voetbal

Van der Sar naar Manchester United? 'De ideale man om mee te herbouwen'

18 april 2019 13:11 Aangepast: 18 april 2019 13:40

Bij Ajax gaat op dit moment alles geweldig. Zowel sportief als financieel draait de club op volle toeren. Dat is niet onopgemerkt gebleven bij topclubs in het buitenland. Manchester United zou in Van der Sar de ideale man zien om de club opnieuw de beste van Engeland te maken.

The Telegraph meldt dat Manchester United graag een nieuwe samenwerking ziet tussen de club en Van der Sar. 'Nieuwe spelers alleen helpt niet bij de structurele problemen.' Binnen het management kan er zomaar heel wat gaan gebeuren bij Manchester United.

Volgens de krant wil Manchester iemand die de cultuur van de club begrijpt. In Van der Sar wordt daarom een ideale man gezien om het bestuur van de Engelse club te versterken. 'Veel geld uitgeven helpt niet, er moet een strategie achter zitten.'

Of Van der Sar daadwerkelijk naar Engeland zal vertrekken moet natuurlijk nog blijken. Ajax maakte als club indruk in de Champions League en daardoor zijn de werkzaamheden van Overmars en Van der Sar ook in zeer positief daglicht gekomen. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`