Voetbal

Klopp maakt zich zorgen: 'Ik heb geen idee hoe we Messi moeten afstoppen'

18 april 2019 11:08 Aangepast: 18 april 2019 11:23

Liverpool won in de kwartfinales van de Champions League tweemaal gemakkelijk van FC Porto. FC Barcelona rekende af met Manchester United. Daardoor staan Liverpool en FC Barcelona tegenover elkaar in de halve finale. Jürgen Klopp maakte meteen kenbaar geen idee te hebben hoe ze moeten omgaan met Lionel Messi.

Lionel Messi was tegen Manchester United weer in topvorm. Reden genoeg voor Klopp om zich ernstig zorgen te maken. De Duitse trainer van Liverpool gaf in zijn persconferentie aan geen idee te hebben hoe Liverpool moet omgaan met de kleine Argentijn. 

Na de overwinning op FC Porto werd aan Klopp gevraagd hoe hij dacht dat Liverpool Messi gaat afstoppen. Zijn reactie zal de Liverpool-fans niet geruststellen: 'Ik dank god dat ik daar vannacht niet over na hoef te denken.'

De wedstrijd van Liverpool tegen FC Barcelona is een bijzonder duel voor Luis Suarez. De Uruguayaan speelt tegen zijn oude club waar hij erg belangrijk was. Suarez won nooit de titel met Liverpool, daar is Liverpool dit jaar wel erg dichtbij. De club gaf al aan dat daar de prioriteit ligt dit seizoen. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`