Bookmakers

Bookmakers weinig vertrouwen in Ajax: Ruim vijf keer je inzet terug

16 april 2019 14:25 Aangepast: 16 april 2019 15:54

Vanavond staat de return tussen Juventus en Ajax in de kwartfinales van de Champions League op het programma. In de heenwedstrijd in Amsterdam werd het 1-1. Ondanks de goede uitgangspositie is Ajax volgens bookmaker Unibet vrijwel kansloos.

Bij winst Ajax krijg je maar liefst 5,45 keer je inzet terug. Mocht je inzetten op winst van Juventus krijg je 1,70 keer je inzet terug. Volgens de bookmaker is Juventus dus dik favoriet om er met de winst vandoor te gaan. 

Als je inzet dat Ajax de halve finale bereikt krijg je voor iedere ingezette euro 3,25 terug. Bij Juventus is dat slechts 1,35. Unibet acht Ajax vrijwel kansloos in Turijn. Of kunnen de fans financieel toeslaan bij Unibet? 

Flinke klappers

Mocht je flink willen verdienen door op Ajax in te zetten zijn dit een aantal leuke mogelijkheden. Ziyech scoren en een assist geven levert je 24 keer je inzet op. Bij Tadic is dat 21 keer je inzet. 

Ook kun je 18 keer je inzet terugkrijgen bij een gele kaart voor Bonucci en verlies Juventus.

 

FC Barcelona - Manchester United

Barcelona won op bezoek bij Manchester United met 0-1. In eigen huis moeten de Catalanen een plekje in de halve finale binnenslepen. Mocht Barcelona doorgaan krijg je daar bij Unibet slechts 1.09 voor terug. Voor Manchester United is dat 7,50. Voor het winnen van de wedstrijd staat de quotering bij Barcelona op 1.38 en die van United op 9.00.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore