Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan het laatste voetbalnieuws en de vetste voetbalmomenten van VTBL.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Wingman

De Bruyne kreeg hulp van vriend: 'Slide gewoon in haar DM'

16 april 2019 11:56 Aangepast: 16 april 2019 12:15

De Bruyne is tegenwoordig dolgelukkig met zijn vrouw, maar zonder zijn beste vriend had hij deze vrouw nooit gehad. Zijn vriend stuurde namelijk een DM via het Twitteraccount van de sterspeler naar de huidige vrouw van De Bruyne, met succes.

Talksport bracht dit nieuws over De Bruyne en zijn vrouw naar buiten. De Bruyne geeft zelf aan dat hij wat verlegen was. 'Ik hoor een grote voetballer te zijn en ik durf niet eens in de DM's te sliden van mijn toekomstige vrouw.' 

Dus De Bruyne kreeg wat hulp van zijn vriend. 'Hij pakte mijn telefoon en begon te typen, hij vroeg of hij het bericht mocht sturen. Met veel tegenzin zei ik ja.' Diezelfde vrouw heeft De Bruyne erg geholpen in het leven en is erg belangrijk voor hem. 

De Bruyne was op dat moment verhuurd aan Werder Bremen. De middenvelder plaatste iets op zijn Twitter en de betreffende knappe dame plaatste het in haar favorieten. Dat was volgens een vriend van De Bruyne reden genoeg om haar een bericht te sturen. 

Dat De Bruyne verlegen zou zijn bij vrouwen komt niet helemaal overeen met hoe de Belg zich uitliet op zijn social media. Daar bleek wel uit dat hij genoeg contact had met vrouwen. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore