Voetbal

Vermeulen snapt ophef Twente niet: 'Hadden ze niet moeten degraderen'

16 april 2019 10:29 Aangepast: 16 april 2019 10:36

FC Twente kan vrijdag op bezoek bij Jong Ajax kampioen worden en na één jaar afwezigheid terugkeren in de eredivise. De wedstrijden van Jong Ajax worden gespeeld op sportcomplex De Toekomst, wat plek heeft voor 185 bezoekers in het uitvak. De Tukkers zien de wedstrijd daarom graag verplaatst worden naar de Johan Cruijff Arena. Arno Vermeulen, chef voetbal bij de NOS is het daar niet mee eens.

Vermeulen haalt hard uit bij Sportforum. "Echt onzin, had Twente maar niet moeten degraderen. Denken ze bij Twente dat ze alles voor elkaar kunnen krijgen? Ze mogen wel wat bescheidener zijn, net vijftien miljoen euro gehad van de gemeente en nu willen ze in de Arena spelen. Ik begrijp dat Ajax hier niet aan mee wil werken."

Oplossing

De commentator denk dat FC Twente de eigen stadionpoorten moet openen om het probleem enigszins op te lossen. "Kijk met alle supporters samen in het eigen stadion. Ik ben van mening dat niet alles op zijn kop moet worden gezet omdat FC Twente toevallig kampioen kan worden bij Jong Ajax. Volgend jaar mogen ze weer in de Johan Cruijff Arena spelen."

Wist je dat wij ook een app hebben?
Daarmee heb je al het nieuws binnen handbereik. Download 'm hier.

Playstore Appstore

`