Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan het laatste voetbalnieuws en de vetste voetbalmomenten van VTBL.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
Mooi gebaar

Ronaldo steunt Nouri in videoboodschap: 'Ik hoop dat je snel herstelt'

09 april 2019 14:11 Aangepast: 09 april 2019 14:28

Cristiano Ronaldo heeft een opvallende videoboodschap vlak voor vertrek met Juventus naar Amsterdam ingesproken voor Abdelhak Nouri. "Hai Nouri, ik ben Cristiano" , zegt de Portugese wereldster. "Ik hoop dat je snel herstelt. We houden contact."

Nouri, talentvol Ajacied, werd ruim anderhalf jaar geleden op een trainingskamp in Oostenrijk getroffen door een hartstilstand. Hij liep daarbij blijvend hersenletsel op. In augustus vorig jaar liet de familie weten dat Abdelhak op neurologisch vlak een kleine vooruitgang heeft ten opzichte van een paar maanden eerder. Er is een vorm van communicatie via de wenkbrauwen of de mond van de voetballer, zei zijn broer Abderrahim. 

Of hij sindsdien verder vooruit is gegaan, is niet bekend. Mohammed Nouri, zijn andere broer, liet eerder aan RTL Nieuws weten dat hij het prettig vindt dat mensen aan zijn broertje denken, maar verder niet wil reageren op diens toestand.

Ajax - Juventus

Ronaldo, net hersteld van een blessure, speelt woensdag met Juventus in de kwartfinale van de Champions League tegen Ajax. Of hij daarbij in de basis staat of op de bank zit, is nog niet duidelijk. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore