Voetbal

Van Gaal geeft interesse Feyenoord toe: 'Truus wilde dat ik het deed'

27 maart 2019 08:00 Aangepast: 27 maart 2019 08:44

In de uitzending van VTBL liet Louis van Gaal maar niet los of hij nu of niet door Feyenoord gepolst werd voor het hoofdtrainerschap. In een interview met de Engelse pers doet hij dat nu wel. "Feyenoord was de laatste aanbieding. Truus wilde dat ik het zou doen omdat ze voor Feyenoord is."

Dat zegt Van Gaal in een uitgebreid interview met de BBC. Na zijn tijd bij Manchester United kon Van Gaal nog bij diverse clubs aan de slag. "Dat waren aanbiedingen van het hoogste niveau. Ik kreeg aanbiedingen uit Duitsland, Spanje, Amerika, Mexico en Argentinië. Twee keer had ik grote twijfels, maar Truus zei nee. Toen Feyenoord kwam vond ze dat ik het moest doen, omdat zij voor Feyenoord is. Maar ik ben een consequente man en zei nee."

In het interview gaat Van Gaal ook nog even in op zijn relatie met de media. "Iedereen denkt dat ik een narcist ben, ik ben eigenlijk het tegenovergestelde daarvan. De media vinden me leuk omdat ik eerlijke antwoorden geef. Hoeveel mensen in het voetbal geven eerlijke antwoorden? Ik lieg niet, ik spreek altijd de waarheid. Misschien mijn waarheid, maar het is de waarheid."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore