Voetbal

Nieuw tijdstip uitzending VTBL, Andy van der Meijde te gast

26 maart 2019 14:40 Aangepast: 26 maart 2019 15:58

Aanstaande zondag staat er weer een nieuwe aflevering van VTBL op het programma. Het voetbalprogramma is vanaf nu elke zondagavond om 21.30 uur te zien bij RTL 7. Deze keer is Andy van der Meijde daarin te gast. Naast de oud-voetballer schuiven ook vaste gasten Theo Janssen en Peter Heerschop aan bij Humberto Tan.

Nieuw tijdstip

Het voetbalprogramma VTBL is vanaf nu op een ander tijdstip dan u gewend bent. In plaats van 20.00 uur is het programma om 21.30 uur te zien bij RTL 7. De inhoud van het programma blijft hetzelfde.

Andy van der Meijde

We kennen Andy van der Meijde natuurlijk nog als een fantastische buitenspeler die in het verleden uitkwam voor onder meer Ajax, FC Twente, Inter en Everton. Tegenwoordig timmert de geboren Arnhemmer aan de weg als YouTube-ster. Daarin stappen iedere week bekende uit de voetbalwereld bij hem in de auto. 

Erik Pieters

Naast Andy van der Meijde verschijnt ook Erik Pieters in de uitzending van VTBL. Na 144 wedstrijden in de eredivisie en bijna 200 wedstrijden voor Stoke City is Erik Pieters op huurbasis neergestreken in de Ligue 1 bij Amiens SC. 

Miniatuurvoorbeeld
interview

Pieters leeft op in Frankrijk: 'Geloof heilig in mezelf'

Publiek

VTBL wordt 21:30 uur opgenomen vanuit Studio 1 in Hilversum. Heb jij altijd al eens een uitzending willen bijwonen? Bestel dan je (gratis) kaarten via de deze link!

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`