Welkom bij RTL Nieuws! Hier vind je voortaan het laatste voetbalnieuws en de vetste voetbalmomenten van VTBL.

Heb je nog vragen? Check onze FAQ.

×
HATERS

10 flink gehate namen in de voetballerij

25 maart 2019 16:21 Aangepast: 25 maart 2019 16:46

Voetbal is natuurlijk de mooiste sport die er is. Helaas zijn er een aantal spelers die extreem op je zenuwen werken. Helemaal erg als ze ook nog eens goed kunnen voetballen. Aan deze tien mensen hebben erg veel mensen een hekel.

1. Luis Suarez

Hij kan dan wel vreselijk goed voetballen, maar wat is hij vervelend. Geen toeval dat zijn voornaam Luis is, want wat kan hij toch een luis zijn. Als Suarez niet kan winnen dan begint hij gewoon te bijten.  

2. Ronaldo

Hate him or love him, het verhaal van Ronaldo. Zijn haters zullen wel erg balen dat meneer zo’n beetje altijd scoort. Ronaldo is een geweldige voetballer, maar wel een tikkeltje arrogant natuurlijk.

3. Neymar

De duurste speler ter wereld. PSG heeft bakken met geld betaald voor een speler die meer op de grond ligt dan op zijn benen staat. Vroeger was het nog genieten van zijn Youtube video’s waarin hij iedereen voorbij speelde. Tegenwoordig zie je Neymar alleen maar over de grond rollen en piepen in het veld.

4. Ola Toivonen

In zijn tijd bij PSV was het de hobby van Toivonen om irritant te doen. Ongelofelijk hoe veel overtredingen de Zweed maakte. Hij wist altijd en overal wel te etteren.

5. Joël Veltman

Als je niet voor Ajax bent krijg je enorme uitslag van Veltman. Vreselijk hoe hij voetbalt. We zullen zijn sportieve actie nooit vergeten natuurlijk.

6. Dirk Kuyt

De o zo grote Dirk Kuyt. Geliefd in Rotterdam, gehaat daarbuiten. Kuyt had het liefste dat het hele legioen elke ochtend zijn voeten kwam kussen.

7. Sergio Ramos

Over vervelde spelers gesproken. Sergio Ramos is echt een vreselijk mannetje. Vol met smerige overtredingen en rare onsportieve acties. Laat hem nog maar veel bewuste gele kaarten pakken.

8. Icardi

Blijf lekker met je handjes van spelersvrouwen af. Als je een vrouw van een teamgenoot afpakt ben je toch niet helemaal lekker in je bovenkamer. Aan zo’n iemand moet je wel een hekel hebben.

9. Sepp Blatter

Pff wat zijn we blij dat hij tegenwoordig niet meer zo veel in het nieuws komt. De man die werkelijk waar alles deed voor de centjes. Bah bah.

10. Mourinho

Heeft deze man überhaupt nog een uitleg nodig? Iedere mooie club veranderen in een club zonder enig mooi voetbal. The Special One had lekker buschauffeur moeten worden.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore