Voetbal

Burgemeester Eindhoven: 'Samenwerken met PSV is slimme stap'

25 maart 2019 15:48 Aangepast: 25 maart 2019 16:43

Samenwerken met PSV is een logische en slimme stap. Dat zegt John Jorritsma, de burgemeester van Eindhoven, in een reactie op de lucratieve sponsordeal die de landskampioen maandag bekendmaakte. "Deze samenwerking maakt ons trots."

Vijf grote bedrijven uit de regio (ASML, Philips, High Tech Campus Eindhoven, VDL Groep en Jumbo Supermarkten) fungeren vanaf komend seizoen gezamenlijk als hoofdsponsor van de Brabantse club. De naam van de overkoepelende Metropoolregio Brainport Eindhoven komt op de voorkant van het PSV-shirt te staan. Jorritsma is voorzitter van de stichting Brainport.

Banen en welvaart

Jorritsma: "PSV is een club van iedereen, nationaal en internationaal vermaard. In Brainport Eindhoven werkt het bedrijfsleven uit de hele regio nauw samen met kennisinstellingen en de overheid."

"Die samenwerking brengt banen en welvaart voor iedereen in de regio en zorgt ervoor dat iedereen in de regio profiteert. Samen zorgen we er voor dat de nationale en internationale aantrekkingskracht van Brainport Eindhoven verder wordt versterkt, in het voordeel van iedereen."

ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore