Voetbal

Steijn aan tafel bij VTBL: mogelijke opvolger Van Bronckhorst?

10 februari 2019 18:26 Aangepast: 10 februari 2019 18:58

Maurice Steijn is zondag te gast bij de vierde uitzending van VTBL. Naast de trainer van VVV-Venlo zijn Theo Janssen, Jimmy Floyd Hasselbaink, Mark Diemers en Viggo Waas te gast.

De trainer, die verrassend 7e staat met VVV-Venlo in de eredivisie, zit aan tafel om over een bijzonder voetbalweekend na te praten. De hoofdtrainer wordt genoemd als potentiële opvolger van Giovanni van Bronckhorst. Ook Mark Diemers zien we vanavond in de studio. De middenvelder van Fortuna Sittard scoorde vanmiddag tegen Excelsior (4-1) en spreekt met Viggo Waas in 'De Kleedkamer'.

VTBL

Elke zondagavond om 20.00 uur neemt Humberto met zijn gasten het laatste voetbalnieuws door en bespreekt hij het afgelopen weekend. Naast zijn spelers uit de vaste basisopstelling, die wisselend zullen aanschuiven, zitten er ook iedere week actuele gasten bij Humberto aan tafel. Alle gasten zijn bekende gezichten uit de voetbalwereld. Analisten, oud-voetballers, actieve voetballers, journalisten, zolang het maar over volkssport nummer één gaat. Daarbovenop neemt iedere week een voetballer met een bijzonder verhaal plaats in de kleedkamer van VTBL en brengt Simon Zijlemans al het social nieuws rondom de veelbesproken voetballers en hun dagelijkse bezigheden. Vanuit de perskamer van ‘VTBL’ houdt Bart Nolles iedereen op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Verder blikt hij terug op de wedstrijden waar ‘VTBL’ dat speelweekend aanwezig was.

Maurice Steijn naar Feyenoord?

Maurice Steijn is een waardige opvolger van Van Bronckhorst?

Maurice Steijn is een waardige opvolger van Van Bronckhorst?

Keuzen
VTBL

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

`